TAXI NAAR SCHIPHOL.NL24/7 LANDELIJKE SERVICE | TAXI SCHIPHOL

Bereken uw taxi tarief

Reis beter: de taxi is zo gek nog niet! Steeds meer reizigers ontdekken de comfortabele service tegen een voordelig tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de terminal van vliegveld Schiphol of andere luchthaven. Benieuwd naar uw taxi Schiphol tarief...

DIRECT BEREKENEN

TAXI SCHIPHOL met optimale service: alle bekende vliegvelden boekbaar

 

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Onze taxicentrale is bedoeld voor particulieren en bedrijven. U kunt gemakkelijk online uw tarief berekenen voor uw Schipholtaxi maar ook naar elk ander vliegveld, hotel of station. Staat uw reisdoel nog niet in ons systeem, vraagt u gerust offerte.

Naar tarieven

Enkele reis of retour

Op onze website boekt u een enkele reis of direct een retourrit voor uw taxi Schiphol of ander vliegveld. En dag en nacht maakt geen verschil: onze airportservice tarieven maken geen verschil. Ongeachte enkel of retour bieden we heel aantrekkelijke tarieven aan voor verschillende vormen van taxidiensten. Door een landelijk dekkend samenwerkingsverband is een grote hoeveelheid taxi's en taxibussen beschikbaar.

 

Taxi's en taxibussen met bagageruimte

Wij beschikken over verschillende voertuigen, zowel taxi als taxibus voor 8 passagiers. Voor grotere groepen wordt een combinatie van voertuigen samengesteld. Uiteraard beschikken onze voertuigen over voldoende bagageruimte, uitgaande van een normaal formaat koffer per persoon.

Naar tarieven

Vaste duidelijke tarieven

Wij verzorgen graag uw taxi naar Schiphol of elk ander het vliegveld. U kunt zowel een heenreis, terugreis of direct retour reserveren zodat de taxi geregeld is. Comfortabel van en naar het vliegveld voor vaste en duidelijke prijs, dag en nacht. Geen hoge kosten voor het parkeren maar lekker ontspannen instappen voor de deur en gebracht worden tot pal voor de vertrekhal. En de terugweg net zo makkelijk van deur tot deur.

 

Prima service, ga zo door!

— mw Van Wanrooij, Utrecht

Roland, prima chauffeur. Na een vermoeiende vlucht uit Zuid-Amerika is het fijn dat je zonder zorgen naar huis wordt gebracht. Chauffeur belde dat hij voor de aankomsthal ons stond op te wachten en hielp netjes met onze koffers. Nogmaals bedankt.

Onze taxi rit naar Brussel

— E.L. de Jongh, Waalwijk

Van vrienden hadden we gehoord van jullie website. Direct kregen we bevestiging van de taxi en alles werd online geregeld. De wat oudere taxichauffeur was mooi op tijd en heeft ons keurig naar Zaventem gebracht.

Goedkope Schiphol taxi service

— Emmie de Vries, Breda

Vanwege familieomstandigheden moesten we eerder terugkeren naar Nederland. Vanuit ons hotel in Spanje hebben we de taxi geboekt. We hebben ieder een grote koffer maar was geen probleem en we waren snel thuis. Chauffeur Johan bedankt voor prima rit en gesprek, tot volgende keer.