TAXI NAAR SCHIPHOL.NL24/7 LANDELIJKE SERVICE | TAXI SCHIPHOL

Bereken uw taxi tarief

Reis beter: de taxi is zo gek nog niet! Steeds meer reizigers ontdekken de comfortabele service tegen een voordelig tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de terminal van vliegveld Schiphol of andere luchthaven. Benieuwd naar uw taxi Schiphol tarief...

DIRECT BEREKENEN

Contact met taxicentrale

Telefonisch contact

We stellen het op prijs, wanneer u zoveel mogelijk online regelt. Wilt u toch liever persoonlijk contact, dan is onze taxi planning bereikbaar op telefoonnummer 020-8208912 tijdens kantooruren. Buiten deze tijden zijn we voor dringende zaken bereikbaar via het noodnummer dat u vindt in de uitleg van de airportservice bij de reserveringsbevestiging.

Boeking wijzigen

Stuur een antwoord op de bevestigingsmail

Het komt regelmatig voor dat vliegtijden of vluchtnummers wijzigen. Is het niet direct spoed, stuur dan een antwoord op de mail. We werken de volgende werkdag uw boeking bij, waarvan u een nieuwe bevestiging ontvangt. Zo weet u precies welke gegevens wij in onze planning gebruiken.

Indien u wilt annuleren, kan dat ook per e-mail, of telefonisch. Let erop dat u kosteloos kunt annuleren tot 7 dagen voor vertrek.