TAXI NAAR SCHIPHOL.NL24/7 LANDELIJKE SERVICE | TAXI SCHIPHOL

Bereken uw taxi tarief

Reis beter: de taxi is zo gek nog niet! Steeds meer reizigers ontdekken de comfortabele service tegen een voordelig tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de terminal van vliegveld Schiphol of andere luchthaven. Benieuwd naar uw taxi Schiphol tarief...

DIRECT BEREKENEN

Ontstaan van TAXINAARSCHIPHOL.NL

In 2005 ontstond contact tussen een drietal taxibedrijven om de taxiprijzen gunstiger te krijgen en tegelijk ritten meer te optimaliseren. De werking hiervan is namelijk tweeledig: enerzijds wordt de Schiphol taxi betaalbaarder en dus aantrekkelijker en anderzijds worden voor de taxibedrijven minder lege kilometers gereden. Later ontstond samenwerking met TaxiSchiphol.nl waarmee niet alleen taxi Schiphol kon worden aangeboden maar ook taxi diensten naar andere luchthavens zoals Dusseldorf, Eindhoven en Brussel.

Naar offerte

Voordeel van taxi Schiphol specialist

Doordat we met verschillende partners een uitgebreid en landelijk dekkend netwerk hebben opgebouwd, zijn we in staat om continu en dag en nacht Schipholvervoer aan te bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Onze partners begrijpen dat passagiers reisbagage meenemen zodat de taxi of taxibus voldoende bagageruimte heeft. Hebt u meer dan een koffer van gebruikelijk reisformaat per persoon mee, geeft u dat bij reserveren op het aanvraagformulier aan. Benieuwd naar uw taxi tarief? Bereken dit gemakkelijk online bij tarieven. Onze tarieven maken geen verschil dus dag en nacht.

Naar tarieven
 

Prima service, ga zo door!

— mw Van Wanrooij, Utrecht

Roland, prima chauffeur. Na een vermoeiende vlucht uit Zuid-Amerika is het fijn dat je zonder zorgen naar huis wordt gebracht. Chauffeur belde dat hij voor de aankomsthal ons stond op te wachten en hielp netjes met onze koffers. Nogmaals bedankt.

Onze taxi rit naar Brussel

— E.L. de Jongh, Waalwijk

Van vrienden hadden we gehoord van jullie website. Direct kregen we bevestiging van de taxi en alles werd online geregeld. De wat oudere taxichauffeur was mooi op tijd en heeft ons keurig naar Zaventem gebracht.

Goedkope Schiphol taxi service

— Emmie de Vries, Breda

Vanwege familieomstandigheden moesten we eerder terugkeren naar Nederland. Vanuit ons hotel in Spanje hebben we de taxi geboekt. We hebben ieder een grote koffer maar was geen probleem en we waren snel thuis. Chauffeur Johan bedankt voor prima rit en gesprek, tot volgende keer.